Политика

Харьковская "Батькивщина": Городской совет окончательно себя дискредитировал

6 августа 2014 15:06

Харьковский городской совет окончательно себя дискредитировал. Об этом говорится в заявлении Харьковской „Батькивщины”, опубликованном на официальном сайте парторганизации.

Приводим текст заявления полностью:

За всю каденцію Харківська міська рада шостого скликання прорегіонівською більшістю на чолі з мером Геннадієм Кернесом прийняла величезну кількість скандальних, одіозних рішень, які назавжди залишаться на сумлінні тих, хто, дивлячись на „головного диригента”, не задумуючись про наслідки, давив на кнопки.

Але сьогоднішнє рішення про присвоєння звання „Почесний громадянин міста Харкова” громадянам Росії Павлу Фуксу та Олександру Шишкіну, з огляду на те, що Шишкін є членом Ради Федерації і членом Комітету РФ з оборони і безпеки, який проголосував за анексію Криму і дозвіл на введення військ РФ на територію України, вже переходить будь-які рамки.

Харківська „Батьківщина” має абсолютно однозначну позицію – після таких рішень міська рада не має жодного морального права на існування, вона себе остаточно зганьбила.

Харків – українське місто, його мешканці довели це всім скептикам і недоброзичливцям за останні місяці. А українське місто має право і  заслуговує на українську владу! Харківська міська рада зрадила городян, зрадила Україну, тому вона має бути розпущена найближчим часом!

Ми сподіваємося, що колеги з інших демократичних партій, народні депутати підтримають нашу ініціативу і зроблять усе можливе, аби якомога скоріше українським Харковом припинили керувати антиукраїнські сили!

Слава Україні!
 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling