Политика

Харьковская «Батькивщина» поздравила украинцев с Днем Конституции

28 июня 2014 08:40

Харьковская «Батькивщина» поздравила украинцев с Днем Конституции. Приводим полный текст поздравления, размещенный на официальном сайте областной организации партии.

«Харківська „Батьківщина” щиро вітає всіх українців з одним з найважливіших свят для кожної країни – Днем Конституції.

Українська Конституція, прийнята у 1996 році, вважається однією з найбільш демократичних у світі. Проте, протягом останніх декількох років Основний Закон грубо порушувався владою, яка усілякими способами не давала громадянам реалізовувати свої права.

Український народ знайшов в собі сили та вийшов на Майдан, відстоювати своє право на гідне життя, гарантоване Конституцією. І переміг – режим Януковича пав.

Зараз Україна отримала шанс побудувати демократичну, вільну, європейську державу. Ми щиро сподіваємося, що конституційні зміни, які вже наступного тижня має розглянути Верховна Рада, знімуть усі болючі питання, які безпринципні політики використовують, аби посіяти ворожнечу в суспільстві, розколоти українців.

Ми дуже надіємося, що вже День Незалежності наша країна святкуватиме в мирі та злагоді, а сусід-агресор раз і назавжди зрозуміє: Україна – єдина та непоборна!

Слава Україні!», - говорится в поздравлении.  


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling