Политика

"Батькивщина" в Харьковском облсовете не участвует в сессии

22 января 2014 10:44

Фракция „Батькивщина” в Харьковском областном совете не принимает участие в сессии. Такое решение депутаты приняли накануне и пояснили свою позицию в заявлении фракции.

Приводим текст документа полностью:

"Ми, депутати фракції ВО „Батьківщина” в Харківській обласній раді, звертаємося до всіх мешканців та виборців Харківщини із заявою.

Всі ми стали свідками розквіту в Україні тотальної корупції, розгулу бандитизму, ігнорування будь-яких моральних цінностей, цинічного порушення будь-якої іншої думки... Все це – породження провладної мафії, „яка силою захопила Україну та занурила її в свою темну кримінальну дійсність!”

„Мафія при владі довела людей до межі” і не спроможна вирішити загальнолюдські проблеми мирним шляхом.

Нарешті у народу України прокинувся Шевченків дух, дух нескореності, свободи і гідності, дух неприйняття провладного божевілля.

Фракція ВО „Батьківщина” в Харківській обласній раді заявляє про повну підтримку українського народу, що бореться за свої гідність, права, свободи і, нарешті, за своє майбутнє, та не буде брати участі в антинародному ганебному фарсі з боку депутатів від Партії регіонів на засіданні сесії обласної ради 22 січня 2014 року.

Вважаємо за свій громадянський обов`язок у ці дні бути разом з українським повсталим народом у Києві, на Євромайдані", - говорится в заявлении.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling