Политика

Заявление Харьковской «Батькивщины» по поводу очередного сожжения автомобиля активистов Евромайдана

31 декабря 2013 10:55

Останнім часом безпрецедентно збільшилася кількість випадків підпалів автомобілів на Харківщині. Перераховувати усі випадки просто вже немає сенсу – вони всім відомі, а головне – усі чудово вбачають зв`язок між цими машинами, вірніше, їхніми власниками.

Адже кожен спалений автомобіль, а говорити про випадковість в жодному з цих випадків не доводиться, належав активістам Євромайдану, людям, які брали активну участь в боротьбі проти діючого режиму.

Єдиний момент в тому, що раніше підпали булу скоєні лише в Харкові, але останнім тижнем географія, якщо можна так сказати, розширилася – в суботу в Солоницівці Дергачівського району було спалено автомобіль депутата Харківської обласної ради від «Батьківщини» Івана Варченка, вчора ж було підпалено мікроавтобус «Фольксваген» у Новій Водолазі – автомобіль, на якому місцеві активісти постійно їздили на Євромайдан до Харкова, столиці.

Харківська міліція робить усе, що завгодно, але не те намагається розкрити ці злочини по гарячих слідах. Правоохоронців доводиться чекати по декілька годин, в окремих випадках дуже важко змусити їх прийняти заяву про скоєння злочину,  а коли навіть ніби-то  розпочинають розслідування, то намагаються перевести мотиви в площину побутових або бізнесових конфліктів, банального хуліганства.

Харківська «Батьківщина» вважає неприпустими такі дії правоохоронців, відповідних силових органів, тому ми звертаємося до ГУ МВС України у Харківської області, обласної прокуратури з вимогою розслідувати ці злочини об`єктивно та всебічно найближчим часом, а також притягти до відповідальності винних у кожному зі злочинів осіб та замовників.

 

Батькивщина


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling