Политика

Миссия Кокса-Квасневского призвала к диалогу

31 октября 2013 21:06

Миссия наблюдателей Эвропарламента Петта Кокса и Александра Квасневского призвала и проправительственные, и оппозиционные партии в Верховной Раде приложить все усилия для достижения консенсуса относительно дальнейших законодательных шагов и сделать это как можно быстрее.


Об этом говорится в совместном заявлении наблюдателей, опубликованном на официальном сайте представительства Европейского союза в Украине. Приводим текст документа полностью:

Заклик місії Кокса і Квасьнєвського до діалогу і консенсусу (31/10/2013)

Завершивши 24-й візит нашої місії до України і провівши зустрічі, серед інших, з Президентом, Прем'єр-міністром, Міністром юстиції, пані Тимошенко та лідерами опозиції і провівши розмову з Головою Верховної Ради;
Зважаючи на історичну можливість підписати Угоду про асоціацію між ЄС та Україною у Вільнюсі і відзначаючи, що для вирішення питань, які лишилися, у розпорядженні є дуже мало часу,
Ми закликаємо і проурядові, і опозиційні партії у Верховній Раді докласти всіх зусиль для досягнення консенсусу щодо подальших законодавчих кроків і зробити це якомога швидше.
Наша місія вивчила всі законопроекти щодо лікування засуджених осіб за кордоном. Ми дійшли висновку, що законопроект п. Лабунської являє собою найкращу основу, на якій слід створювати та шукати необхідний консенсус між проурядовими та опозиційними партіями.
Ми звертаємося із щирим проханням докласти всіх зусиль, щоб завершити роботу з цього термінового питання якомога скоріше.

Пет Кокс, Алєксандр Квасьнєвський
Моніторингова місія ЄП в Україні

Харків, 31 жовтня 2013 року


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling