Техно

Харьковская "Батькивщина" поздравила педагогов с Днем учителя

4 октября 2013 12:44

„Наши учителя, несмотря на все трудности, бытовые проблемы, каждый день вкладывали в нас частичку своей души, любви. Огромное спасибо и низкий им поклон за это”, - говорится в поздравлении, опубликованном на официальном сайте Харьковской „Батькивщины”.

Приводим текст поздравления полностью:

День вчителя, або як він називається офіційно „День працівників освіти”, мабуть, чи не єдине професійне свято, яке стосується не тільки працівників цієї професії, але й кожного громадянина.

В цей день чи не кожен українець згадує свої шкільні, студентські роки, своїх вчителів. Саме вони протягом багатьох років не тільки навчали нас, давали нам знання, але й виховували, формували особистість.

Наші вчителі, не зважаючи на усі труднощі, побутові проблеми, кожного дня вкладали в нас частинку своєї душі, любові. Величезна подяка та низький їм уклін за це.

Хочеться побажати, аби в їхньому житті було якомога менше складнощів і неприємних моментів, хочеться, аби вони завжди отримували у відповідь від своїх учнів, вихованців лише повагу, любов та невичерпну вдячність.

Сил вам та наснаги для подальної благородної праці, порозуміння і на роботі, і вдома, невичерпної енергії та величезного щастя, якого ви по-справжньому гідні.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling