Общество

Колесніков замовив CNN програму про Україну

4 июля 2012 10:48

Спонсором серії програм CNN "Погляд на Україну" є Міністерство інфраструктури Україні. Про це Українській правді повідомили на телеканалі.

"Спонсором серії програм про Україну "Погляд на Україну" є Міністерство інфраструктури Україні, але виробництвом програм займається виключно CNN на основі незалежної та неупередженої редакційної політики", - заявили в CNN.

"Щодо всіх програм, які CNN виробляє за кошти спонсорів, жоден спонсор не може впливати на редакційні рішення - що і як ми висвітлюємо. Ці рішення залежать виключно від редакційної команди", - додали в редакції.

"Компанія не розкриває деталей жодного спонсорської угоди, оскільки ця інформація є конфіденційною", - уточнили на телеканалі.

Нагадаємо, телеканал CNN збирається випустити серію матеріалів про Україну, щоб побачити, якою стала країна після проведення однієї з найбільших подій у світі спорту Євро-2012. Про це повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ з посиланням на прес-службу компанії CNN.

У програмі "Погляд на Україну" телеведучі CNN представлять суміш репортажів та інтерв'ю, які розкривають основні події спортивного, культурного та ділового життя України.

Крім обговорення Євро-2012 з українським футболістом Андрієм Шевченком, буде сюжет про те, як приватні інвестиції сприяють розвитку футболу, а також економічному ефекту від Чемпіонату.

Крім спорту, протягом тижня будуть транслюватися сюжети про культурне та ділового життя українців.

Команда CNN відвідає місто Львів, щоб зрозуміти його історичне й економічне значення для України. "Погляд на Україну" також відправиться до Одеси, щоб з'ясувати, чому це портове місто на Чорному морі є надзвичайно важливим для торгівлі країни, і які завдання стоять перед ним.

Перебуваючи в Києві, "Погляд на Україну" також торкнеться теми туризму в Криму, зокрема підземної бази підводних човнів у Балаклаві - одного з найбільш відвідуваних туристами місць, а також розгляне питання енергетичної політики України, пише Gazeta.ua. Про ймовірний візит до Харкова CNN не повідомляє.

 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling