Политика

"УДАР": День Перемоги – свято, єдине для всіх

10 мая 2012 15:11
  На правах рекламы

 9 травня 2012 року Харківська обласна організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка» прийняла участь у святкових заходах, присвячених 67 річниці перемоги радянського народу у Другій вітчизняній війні.

Меморіал у Харківському Лісопарку був вщерть заповнений людьми. Тисячі харків’ян, незалежно від їх національності, статі, віку або політичних поглядів, пришли вшанувати ветеранів, які дожили до цього святкового дня та віддати данини пошану тим, хто поліг смертю хоробрих на полях війни або помер від отриманих ран у повоєнні роки. Для всіх нас День Перемоги залишається одним із найважливіших свят. 9 травня завжди був особливим для мільйонів наших земляків, що відзначали цей день зі сльозами на очах. Адже жодне село, жоден дім, жодну родину не минула найстрашніша війна ХХ століття.

Без лозунгів та політичних гасел серед присутніх були й керівництво та десятки активістів обласної та міської організацій партії «УДАР Віталія Кличка», які поклали квіти та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

«Перемога – єдина для всіх. Коли наші діди пліч-о-пліч вставали на захист Вітчизни, то в одному строю були й українці, й росіяни, й білоруси, й грузини, й всі національності, які об’єднали зусилля, аби перемогти фашизм та врятувати світ від ідеології ненависті. Тому наша принципова позиція полягає в тому, що цього дня прийти та віддати данину пошани треба з вдячністю у серці та словами подяки на вустах кожному з ветеранів, а не намагатися, користуючись світлою пам’яттю загиблих, здобути для себе якісь політичні дивиденти. Ми маємо пишатися своїми ветеранами. Ми в боргу перед ними. І ми також маємо зробити все для того, щоб прийти до національного порозуміння, примирити усіх, хто в роки Другої світової у різних арміях боровся за незалежну і вільну Україну, за наше з вами майбутнє. День Перемоги – це не те свято, коли доцільно йти кожному під своїм прапором. 9 травня єдиний прапор – це прапор Перемоги!» – відзначив під час мітингу Голова Харківської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Юрій Літвіненко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling