Голова Вовчанської МВА запевняє, що фортифікації навколо міста будувались

Очільник Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі заявив, що фортифікаційні споруди навколо міста на кордоні будували, але ворожі обстріли не давали їх якісно зводити. 

Про це заявив Гамбарашвілі в ефірі Радіо Свобода (проєкт Свобода.Ранок).

“Фортифікаційні споруди були побудовані. І зараз будуються, зміцнюються. Але ж ситуація була і є вкрай важка. Тому що саме місто дуже близько до кордону. І вести якісь будівельні роботи зараз прямо на кордоні дуже важко. Дякую будівельникам і всім, хто працював. Вкрай важко. Тому що працювати під обстрілами дуже небезпечно”.

На уточнювальне запитання ведучої про те, які роботи проводилися до наступу російських сил, у МВА відповіли, що “можливо будівництво не було таким щільним”.

“Все було побудовано. Але, можливо, не так щільно. Вовчанськ після деокупації півтора року перебуває під постійним обстрілом. І мінометів, і артилерії. Тому я ще раз повторюю: від Вовчанська до кордону 4 кілометри. Було вкрай важко будувати фортифікаційні споруди. Але ще раз наголошую: дякую всім будівельникам і військовим, які базувались на цих об’єктах. І доклали максимум зусиль, щоб зробити фортифікаційні споруди”.