Статьи

Шизофрения, как и было сказано

8 ноября 2010 09:41

Вітаю Геннадія Адольфовича Кернеса з перемогою на виборах харківського міського голови. Бажаю новообраному голові:

- міцного здоров'я;
- поваги з боку містян;
- взаємного і щирого порозуміння між різними частинами харківської громади.

Вибачайте, пане Геннадію, якщо надміру емоційно, під враженням від результатів кількох екзит-полів, сумнівався у ваших чеснотах і справжній перемозі. І чого тільки не скажеш один одному на емоціях! Не судіть строго - то були лише вигадки непритомного репортера: і затягування підрахунку на дільницях; і переховування у лікарні голови ТВК - з подальшою появою після напрочуд дієвого й інтенсивного, але невідомого науці методу лікування серцевих нападів; і підрахунок наживо (в прямому ефірі) протоколів, в яких зазначені результати волевиявлення 98% харків'ян.

Утім, заради щирої спокути, хочу перепросити й за те, що зроблю далі - оприлюднення ймовірно брехливої інформації.

Годі й казати - публічна особа має право на недоторканне приватне життя. Однак, у даному випадку ця особа бере на себе сміливість розпоряджатися життям та добробутом інших людей. А отже, окремі деталі з медичної кратки мають бути або спростовані як брехливі - і наклепники почимчикують до суду за розповсюдження недостовірної інформації, - або... Утім, не буду прораховувати варіанти - життя покаже; перейду до запитань:

До Г. А .Кернеса, М. М. Добкіна та їхнього візаві з іншого табору - пана А. Б. Авакова.

Чи ставили Кернесу діагноз “психопатия возбудимого типа”?



Якщо ні - звідки взялася відповідна довідка, і хто б її міг сфальшувати? Якщо так - чому про діагноз не повідомили під час реєстрації кандидатів на посаду харківського міського голови?

Якщо довідка є підробкою, покликаною спаплюжити репутацію новообраного мера, подальші запитання не мають значення. Окрім одного: чи подаватиме пан Кернес до суду позов щодо захисту ділової репутації - чи й далі діятиме звичними методами? А саме: кусатиме за вуха, роздаватиме стусани і взагалі - поводитиметься як скажений собака з усіма недоброзичливими до себе громадянами, але тепер не тільки під захистом бандитів, а й міліції та Президента... Росії?

Якщо ж довідка справжня, переадресуємо запитання до інших осіб:

До головного психіатра МОЗ України, до психіатрів міста Харкова.

Чи виліковною є психопатія того типу, що вказана у довідці?

Чи може людина вважатися дієздатною з таким діагнозом? Якщо так - чи є обмеження на цю дієздатність, зокрема, в частині правоздатності: наприклад, пасивне виборче право.

До міністра юстиції України, голови ГУ юстиції у Харківський області.

Оприлюднення негативної інформації про особу є адміністративним правопорушенням з можливими карними наслідками за Кримінальним кодексом; утім, чи існують пом'якшення, якщо йдеться про оприлюднення суспільно важливої інформації?

Вважайте цей блог офіційним привітанням, Геннадію Адольфовичу та Михайле Марковичу, та офіційним запитом до всіх вказаних осіб. І з судовими позовами та офіційними відповідями прошу не баритися.

Осман Серверовича Пашаєв

04112, Київ, вул. Олени Теліги 3-а кв. 44

тел. +380674430129 [email protected]

Осман ПАШАЄВ


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling