Статьи

Записки Харьковского резервиста. День двадцать восьмой - начало последней недели

19 февраля 2018 15:43

Командирський день, розпочав останній робочий тиждень навчаннь оперативного резерву 92 ОМБР, повертаються до пункту постійної дислокації, підрозділи, що проходили навчання на інших полігонах України. Наші підрозділи крокують на полігон отримавши завдання від командирів. Командування Бригади готується до звільнення особового складу резерву. Перший час занятть-бесіда з Командирами.

Ну а згодом, тактичне поле, на якому я зустрів "дванадцять місяців", де які разом зі мною невдовзі повернутися до рідних домівок, хтось підписавши контракт обере ратний труд Захістника України.

Ну а після обіду мене чекало знайомство з майбутніми "вухатими Побратимами", які згодом за задумом командування Бригади будуть нести бойове чергування поруч з військовослужбовцями, виконуючи різноманітні завдання з знешкодження мін і вибухових речовин, допомогу при транспортуванні поранених, знешкодження терористів і бойовиків, перешкоджанню потрапляння на територію України наркотиків і контрабанди.

Майбутня кінологічна служба 92 ОМБр, це нове, в підходах до несення служби, підрозділами Зброїних Сил України, це втілення світового досвіду використання "менших братів", на службі Українському Народу!!


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling