Статьи

Записки Харьковского резервиста. День семнадцатый - спасибо Николюку "Ветру"!

8 февраля 2018 19:56

Підрозділи Бригади розпочали заняття і тренування в підготовці до бойових стрільб ротних підрозділів. Постановка задачі комбатом, роти висуваються в визначений район, бойові дозори з флангів, тилу, голови колони, забезпечують пересування роти, дистанція, реконозцировка, визначення місця під РОП, взаємодія з сусідами, висування для виконання поставленої задачі, ось питання насиченого початку дня.

А після обіду, перед нами гостинно відкрив двері спортивний зал Бригади !!!

Пам'ять повернула мене у 2014, коли ми бачили руйнацію Українського Війська, вітсутність матеріальної бази, мотивації офіцерів, розруха, та зараз вже 2018, і приємно бачити ремонти, що проводяться в підрозділах, капітальні ремонти, що розпочаті Полковником Ніколюком, нашим Вітром. Його енергія, сподіваюся будуть підтримані новим командуванням і особисто командиром Бригади, і крок за кроком незабаром, вже його зусиллями, казарми приймуть нових мешканців, затишний клуб буде тішити концертними програмами і кінострічками військовослужбовців і їхні сім'ї.

А відповідні ланки міністерства оборони України, державний бюджет, бюджет міста і області, рідного Харкова, будуть всіляко підтримувати розбудову військової частини, основним завданням якої є захист Української землі .

Але повернемось до спортивної зали, в якій вже тепло, в якій є затишний тренажерний майданчик, душ з горячою водою, в спортивній залі, розміщене знаряддя для зимових і літніх видів спорту. Впевнений, що крок за кроком буде зроблено капітальні роботи споруди клубу та енергоефективності майданчику для групових тренувань та ігор. Згодом сім'ї, діти, військовослужбовці частини, будуть мати змогу відвідувати цей заклад, дитячий сміх оселиться в цих стінах. А зараз ми, резервісти, разом з "контрактниками" і "строковиками", снаряд за снарядом, коло за колом, навантажуємось фізичною культурою. Я вдячний Командирам підрозділів, що дбають за своїх підлеглих, визначивши часи для тренувань.

Я пишаюсь Артуром з Донеччини, Микитою з Маріуполя, Сергієм зі Щастя, які сьогодні екзаменували мене в боксі, така молодь-майбутнє Держави. Україна, починається з кожного з нас !!!


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling